- G:

Vatandaşa sorduk: Yıllar geçse de Elbistan'da neler değişmez?

Değerli Elbistan Olay takipçileri, Olay Sokakta programımızda vatandaşlara "Yıllar geçse de Elbistan'da neler değişmez" sorusunu yönelttik. Peki vatandaşlar Elbistan'da nelerin değişmeyeceğine inanıyor? işte detaylar..

Büyütmek için resme tıklayın

Elbistan'da çekmiş olduğumuz sokak röportajında vatandaşlara "Yıllar geçse de Elbistan'da neler değişmez" sorusunu yönelttik.

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle cevaplanan bu soruda, Elbistan'ın sorunlarının giderilemeceği ön plana çıktı.

"ZİHNİYET DEĞİŞMELİ"

Birçok vatandaş ise Elbistan'daki zihniyetin değişmesini, yaşanan olaylara karşı tepkisiz kalınmaması gerektiğini söyledi.

" BELEDİYE ETKENİ"

Bazı vatandaşlar ise Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün kaliteli çalışmalar yapacağını ve Elbistan'da değişmez denilen şeyleri değiştireceğini söyledi.

Daha fazlası için röportajımızı izleyebilir ve yorum yaparak katkıda bulunabilirsiniz.

Daha fazla sokak röportajı ve Elbistan ile alakalı daha fazla video için kanalımıza abone olmayı unutmayın. Ayrıca videoya yorum yaparak çekmemizi istediğiniz röportaj konularını da belirtebilirsiniz.

Elbistan Olay YouTube kanalına buradan abone olabilirsiniz: youtube.com/elbistanolaycom

08 Eki 2019 - 21:07 - Yaşam

Muhabir  Kenan Erginer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.

05

Hakan - vah vah elbistanım düşman arama düşman içinde bir tane olumlu konuşan yok yazık biri camız diyor biri örümcek kafalı diyor biri zihniyet bozuk diyor Allah ıslah etsin

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 03 Şubat 10:47
04

Kübiss - Yirmi kişi konuştu ise onbeşi zihniyet değişmez demiş. Kesinlikle Elbistan sadece doğduğum yer ve memleketim diye gelinen bi ilçe Allah gelen memur kesimine ve mecburi gelenlere yardım etsin. At gözlükleri takanlar bitmedikçe bu memlekette daha çok yakınılır..

Yanıtla . 3Beğen . 1Beğenme 02 Aralık 01:32
06

Hakki - @Kübiss 04 nolu yoruma cevabı: sen bence Elbistanlı falan değilsin buranın ekmeğini yiyip içip buraya söven hadsizlerdensin.

Yanıtla . 1Beğen . 2Beğenme 04 Şubat 13:58
03

Yunus Emre - Sorunun ucu açık bırakılmış olması bireylerin bilinç altındaki birikintilere hitap ediyor.Elbistan da ne değişmez sorusuna cevap verenler çarşı da pazarda bi zatihi tanıdığım bencil,kendini beğenmiş kişilerdir.Dukkaninin önünde gelen geçen bayanları göz hapsine alan,yere utanmadan tüküren şahıslardır.Bu şahıslara elbistani sormak manasızdır.Çünkü bunlar elbistana kendi bakış perspektifin den bakmaktalar.Acaba bu insanlar hayatlarında kendilerinde görmüş oldukları hangi olumsuz yönlerini değiştirdiler de Kadim bir medeniyete sahip olan ELBİSTAN hakkında konuşuyorlar.Alaüddevleyi,Mükrime Hatunu,Dulkadiroglunu bilmeyen bu insanların bu ŞEHRİN gelecek vizyonları hakkında konuşmaya hakları yoktur.Aksama kadar sadece malatya caddesinde gezme ile,pasaj altındaki harabe çay ocaklarında tavla oynama ile bu şehir değişmez.Degisim önce bireylerin kendi zihinlerinde ve kendi birincil hayatlarında başlayacaktır.

Yanıtla . 10Beğen . 0Beğenme 11 Ekim 23:41
02

Hasen4646 - soruyu olumsuz sorarak olumsuz cevap almak hedeflenmis.

Yanıtla . 3Beğen . 1Beğenme 10 Ekim 08:11
01

Esra - Herkes şikayetçiyse bu insanlardan peki şikayet edilen kim? Herkes kendinden başlasın önce değişime.. O kadar cahil, o kadar dedikoducu, iyiyi çekemeyen, düşene sevinen insan bi ilçede toplanmış çok enteresan.. Kaliteli olanlar zaten ya terketmiş yada terketmek istiyor orayı Allah kalanlara sabır versin..

Yanıtla . 24Beğen . 2Beğenme 09 Ekim 15:21