Mehmetçik yaşlı vatandaşı sandığa kucağında götürdü

Erzurum'un Karayazı ilçesindeki bir köyde oturan ve yürümekte güçlük çeken yaşlı bir vatandaş, Mehmetçik'in kucağında sandığa götürülerek oyunu kullandı.

Erzurum'un Karayazı ilçesindeki bir köyde oturan yürümekte güçlük çeken yaşlı bir vatandaş, Mehmetçik'in kucağında sandığa götürülerek oyunu kullanabildi.

İlçenin Göksu köyünde oturan yürüme güçlüğü çeken yaşlı kişi, kendisine destek olan bir Mehmetçik'in kucağında Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında vatandaşlık görevini yerine getirip oy kullanması için Göksu Ortaokulu'na götürüldü.

Yaşlı kişi, oyunu kullandıktan sonra yine Mehmetçik'in desteğinde evine bırakıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı, bu kişinin oy kullanması için Mehmetçik tarafından okula götürülmesiyle ilgili fotoğrafı resmi Twitter hesabından paylaştı.

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan fotoğrafın üzerine "Jandarma her zaman her yerde, vatandaşın yardımına koşar. Erzurum'da oy kullanmaya gelen, yürümekte zorluk çeken amcamıza yardım ediyoruz." notu paylaşıldı.

Komutanlığın paylaşımı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve binlerce kişi tarafından da beğenilerek "retweet" yapıldı.

16 Nis 2017 - 15:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler