IŞİD mağduru CHP'li Vekilden küstah çağrı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Genelkurmay Başkanlığı'nın partisinin lideri Kılıçdaroğlu'nun askeri törenle karşılanması hakkında inceleme başlatmasına anlamsız bir tepki göstererek küstah bir çağrıda bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun askeri törenle karşılanması hakkında inceleme başlatmasına ve Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal'ın 'Kasıt yok, kusur var' değerlendirmesine CHP'den anlamsız bir tepki geldi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Bunların kanına dokunmuş. Ama bu zat-ı muhteremlerin, Barzani İstanbul'a, Ankara'ya gelirken, altına kırmızı halılar serildiğinde, göndere bayrak çekildiğinde; Yunan Savunma Bakanı, egemenliği tartışmalı Eşek Adası'na gittiğinde bunların kanına dokunmuyor mu? Evet Balıkesir'de çok büyük kusur var. Eşek Adası'na ses çıkarmayan Genelkurmay Başkanı, Balıkesir'deki olaya da ses çıkarmamıştır. Derhal Genelkurmay Başkanı'nın görevden alınması gerekir. Siyasi sorumlusu Genelkurmay Başkanı'dır.'

25 Nis 2017 - 13:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler