Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Genel Kurulu'nda, Kılıçdaroğlu'nun Gezi ile ilgili attığı tweeti değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde MÜSİAD Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Gezi ile ilgili skandal mesajına şu sözlerle cevap verdi;

"Gezi olaylarının 4. yıldönümü ve biliyorsunuz. Ana muhalefetin başı Gezi olaylarının dördüncü yıl dönümünde tweetler atıyor. Diyor ki, hak ve özgürlük mücadelesini verenleri selamlıyorum. Neyin hak ve özgürlük mücadelesi? Size ne yapıldı ki hak ve özgürlük mücadelesi veriyorsunuz. Bu mücadeleyi vermek Yeşilköy Havalimanı'ndan kaçarak Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine sığınmak mıdır?

ZATEN 15 TEMMUZ'DA DA KAÇANLARDANSIN

Zaten 15 Temmuz'da da kaçaklardansın. 7 Ağustos'ta bizim buluşmamıza gelmen bir vesileydi. Önce gelemeyeceğini söyledin. Sonra baskı geldi ondan sonra gelmeye karar verdin. Bunlarda barış, birlik, beraberlik böyle bir dert yok. Şimdi yaptıkları çalışma bölücü terör örgütünün de arkasında durduğu örgütlerle iş birliği yapma gayretindeler. Daha dün Taksim'de yürüyüş yapıyorlar. CHP'li vekillerde onlarla beraber... Ülkemizi bu çapulculara bırakmamak için bedeli ne olursa olsun mücadeleyi sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız."

04 Haz 2017 - 09:54 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler