Bünyamin Çetin Elbistan AK Parti İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

AK Parti Kahramanmaraş İlçe teşkilatlarında değişime gitme kararı almasının ardından Elbistan İlçe Başkanlığının boşalan koltuğuna Bünyamin Çetin Adaylığını açıkladı.

55 mahalle muhtarları ve gazetecilerin katıldığı toplantıda konuşan Çetin, "Önümüzdeki kongre sürecine başlarken adaylığımı açıkladım. 2002 yılında Akbayır AK Parti kurucu belde başkanı olarak başladığım bu yolda, hizmetlerimi 15 yıldır eksiksiz olarak devam ettirdim. Bu dönemde de ilçe başkanı olarak hizmetlerimi artıracağımı düşünüyor ve kendimi bu görevi yapmaya hazır hissediyorum.Burada beni yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyerek bu görevi bana layık gören muhtarlarımıza gönülden teşekkür ederim" dedi.

Çetin konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımızın her seferinde söylediği gibi siyasi makamları oluşturan halkımızdır, sözünü kendime ilke edinerek değerli bakanımız Mahir Ünal beyin direktifleri ve ön görüsünde yürüyerek, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu unutmadan sürekli halkla iç içe olarak halkımızı en iyi şekilde temsil edip, görevimi layıkıyla yerine getireceğim. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe çalışarak Elbistan'ı hep bir adım daha ileriye götürmeye çalışacağım" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 14:42

25 Eyl 2017 - 15:03 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler