AK Parti İlçe Başkanlığı için 4 isim Ankara'ya çağrıldı

AK Parti Elbistan ilçe teşkilatının Aralık ayının ilk haftasında yapılması tahmin edilen kongre öncesinde Ankara'ya başkanlık mülakatı için 4 isim çağrıldı. İşte o isimler.

Bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçilecek olan AK Parti ilçe başkanı kim olacak? Herkes bu sorunun cevabını beklerken Aralık ayının ilk haftası yapılması planlanan kongre öncesi Ankara'ya Elbistan İlçe Teşkilatı Başkanlığı için 4 isim çağrıldı.

Mülakat için çağrılan isimler ise şöyle;

1- Mustafa Arığ

2- Hasan Sungur

3- Seyit Özkanlı

4- Mehmet Batur

Muhtemelen mülakat sonrası Aralık ayının ilk haftası yapılacak olan kongre öncesinde başkan adayı açıklanacak. Bu isimlerden sadece birisi bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçilecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 22:10

12 Kas 2017 - 22:03 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler