AK Parti aday adayı Boynueğri STK’ları ziyaret etti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Şule Boynueğri seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ta biz dizi ziyarette bulundu.

AK Parti aday adayı Boynueğri STK’ları ziyaret etti
AK Parti aday adayı Boynueğri STK’ları ziyaret etti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

 Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kahramnamaraş milletvekili aday aday Şule Boynueğri hafta sonu Kahramanmaraş’ta düzenlenen toplantılara katıldı. AK Parti Grup Başkan vekili Mahir Ünal ile birlite HAYSİAD Vakfının açılışına katılan Boynueğri, Kahramanmaraş’taki çalışmaları kapsamında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, K.Maras Esnaf ve Sanatkarlar Teknik Makina Odası Başkanı Mustafa Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanayi Odası Kooperatifi Başkanı Mustafa Kır, K.Maras Ensar Vakfı ve KAMİMDER Başkanı Yunus Doğru’yu ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Boynueğri, AK Parti ile birlikte milletin rahat bir nefes aldığını, ülkenin yeniden yapılandırılarak, insanların geleceğe bakışının güçlendirildiğini söyledi. Boynueğri, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş’a hizmet etme yolunda ‘bende varım’ diyerek yola koyulduğunu, kısmet olması halinde Kahramanmaraş’a ve ülkeye hizmet etmek istediğini söyledi. Boynueğrinin ziyaret ettiği STK temsilcileri de Boynueğriye çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, Kahramanmaş’a ve Türkiye’ye hizmet etme noktasındaki gayretlerini takdir ettiklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 14:52

16 Mar 2015 - 14:41 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler