Trakya üniversitesine sözleşmeli personel alımı

Trakya Üniversitesi'ne sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Hemşirelik başvuruda bulunacak adayların lisans mezunu, teknisyenlik için başvuru yapmak isteyen adayların ise Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu olma şartı aranmaktadır.

Trakya Üniversitesine bir adet hemşire ile bir adet teknisyen alımı yapılacaktır. Başvurular ise 20 Şubat - 3 Mart 2017 tar,hleri arasında yapılacaktır.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yer alan duyuruda:

"657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca sözleşmeli personel statüsünde çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve değişikliklerine göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 1 adet Hemşire ve 1 adet Teknisyen alınacaktır" ifadesine yer verildi.

Başvuruda alımı planlanan personel için aranan şartlar ise şunlar:

1- 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

3- Hemşire ünvanı için; nöbet usulü çalışmaya engel hali bulunmamak,

4- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI ve İSTENİLEN BELGELER

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- Diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi,

3- 2016 KPSSP3 puanını gösteren belge ( Hemşire için)

4- 2016 KPSSP94 puanını gösteren belge ( Teknisyen için)

5- En az 10 yıl çalışmaya ilişkin belge ve diğer istenen belgeler (Teknisyen için)

6- 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurtulacağından posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazanan asıl ve yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki üç iş günü içerisinde www.trakya.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Asıl kazananlardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyenlerin veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla alım yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 10:32

20 Şub 2017 - 10:25 - Personel Alımları



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler