Bir acı haber daha! Çağlayanceritli teğmen yaralandı

Suriye'nin İdlib bölgesinde Esad rejimi tarafından askerlerimize hava saldırı düzenlendi ve 33 kahraman askerimiz şehit oldu. Şehitlerimizden 3 tanesinin Kahramanmaraşlı olduğu öğrenilirken, Kahramanmaraşlı bir teğmenimiz de saldırıda yaralandı. İşte detaylar..

Suriye’de rejim tarafından yapılan hava saldırısı sonrası Kahramanmaraşlı askerlerin şehit haberinin ardından 1 askerin de yaralandığı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesine bağlı kale mahallesi nüfusuna kayıtlı Teğmen Halil Uzun’un yaralandığı öğrenildi.

Yapılan hava saldırısı sonucu vücudun da yanıklar olduğu belirtilen Halil Uzun’un ilk tedavisinin ardından Ankara’ya sevk edileceği öğrenildi.

Teğmen Halil Uzun’un ailesi ise haberi alır almaz Hatay’a giderken, sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Hain saldırıda Kahramanmaraşlı Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı, Astsubay Akif Akçadağ ve Adana'da ikamet eden Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara şehit olmuştu.

Kaynak: maraşanahaber

28 Şub 2020 - 21:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Bugün genel seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?
Tüm anketler