Elbistan'da 9 Yaşındaki Mulla Kiriz Suda Boğularak Can Verdi

Elbistan'da Tepebaşı mahallesinde yaşayan dedesini ziyarete giden 9 yaşındaki Mulla Kiriz, serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti.

Güneşli Mahallesi'nde oturan Mulla Kiriz, Tepebaşı Mahallesi'nde yaşayan dedesini ziyaret için gittiği yerde arkadaşları ile birlikte serinlemek için kıyafetinide çıkartarak Söğütlü Çayı'na girdi. Bir süre sonra suya dalan Kiriz, bir daha çıkamadı. 3. sınıf öğrencisi olan Kiriz'in arkadaşlarının bağırması üzerine Söğütlü Çayı'na yakın yerde oturan Uğur Küçük, olay yerine gelerek suyun içerisinde hareketsiz şekilde duran Kiriz'i bularak sudan çıkarttı. 112 Acil Servis Ambulansı ile Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kiriz, tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 17:27

20 Haz 2015 - 17:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Bugün genel seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?
Tüm anketler