Devlet hastanesi şubatta rekora koştu

Elbistan Devlet Hastanesi'ne, muayene ve tedavi olmak için gelen hasta sayısı 3 bin 500'e ulaştı.

Elbistan Devlet Hastanesi 2015 yılının ilk hasta rekorunu kırdı. 2 ve 3 Şubat tarihlerinde muayene ve tedavi için hastaneye gelen hasta sayısı 3 bin 500’e dayandı. Bu rakamın son dönemlerin rekoru olduğu öğrenildi. Devlet hastanesi, Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Afşin, Darende, Sarız, Gürün ve Gölbaşı ilçesinden gelen hastalara hizmet vermeye çalışıyor.  Daha önce 2 bin 500’e kadar ancak çıkabilen hasta sayısı 2 Şubat 2015’te 3 bin 342, 3 Şubat 2015’te ise 3 bin 446 olarak belirlendi.  Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Dr. Nedim Kızılkaya, rekor düzeyde hasta işlemi yapılmasını eksik polikliniklerin kısmen dolmasına ve hizmet kalitesine bağladı. Kızılkaya, “Hastanemizde eksikliği görülen doktor açığının kısmen giderilmiş olması, hastanemize olan rağbeti arttırdı. Ayrıca hizmet kalitesi de ilgi ve alakanın artmasına vesile oldu. Hastanemizde tüm hastalarımıza aynı hassasiyetle yaklaşan, tedavi işlemlerini yürüten doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm personelimize içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 15:19

12 Şub 2015 - 15:13 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Bugün genel seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?
Tüm anketler