Elbistan’da feci kaza: Aşırı hızlı otomobil ortalığı resmen biçti!

Elbistan’da aşırı hızlı olan bir otomobil önce trafik ışığına sonra orta refüje sonra da park halindeki otomobile çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. İşte detaylar..

+1
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre Elbistan’da Hacı Esat Efendi caddesinde aşırı hızlı bir şekilde seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 34 PA 4419 plakalı otomobil Kümbet Kavşağı’nda trafik ışığı ve yön levhalarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil önce orta refüje ardından park halindeki 46 ACP 097 plakalı otomobile çarptı.

Kazanın şiddetliyle lüx otomobilin motoru ve bazı parçaları yola fırladı. Otomobil ilk olarak çarptığı trafik ışıkları ise yaklaşık 100 metre ileriye fırladı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Feci kazada ismi öğrenilemeyen sürücünün yaralandığı ve kazadan sonra bölgeden uzaklaştığı öğrenilirken, polis ekipleri ise kazayla alakalı tahkikat başlattı.

05 Eyl 2022 - 00:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Adamın Teki - Bu kadar hız düşkünüyseniz uluslararası rallilerde boy gösterin de sizleri alkışlayalım!

İnsanların yaşadığı mesken mahallerde insan olsanız insanlara saygı duyar, başkalarının da güvenli yaşam hakkı olduğunu algılayabilirsiniz!

Yanıtla . 7Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 20:30


Anket Bugün genel seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?
Tüm anketler