Televizyondan sipariş verdiği ürünün kullanılmışı geldi

Elbistan'da bir kadının televizyonda kampanyalı olarak satılan yedili çarşaf seti almak için başvuruda bulundu, kargo poşetinden kullanılmış yatak örtüsü ve belediyenin yaptırdığı reklam havlusu çıktı.

İzlediği bir televizyon kanalında reklam edilen kampanyalı üründen almak isteyen Kezban Yalçın, kendisine televizyonda gösterilen çarşaf seti yerine, kullanılmış, yırtık, defolu yatak örtüleri, hediye olarak vereceklerini söyledikleri havlu setinin yerine de Ceyhan Belediye'nin yaptırdığı kullanılmış havluların gönderildiğini iddia etti.

Elbistan'da Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan 46 yaşındaki ev hanımı Kezban Yalçın, eşim ve çocuklarımla birlikte evde televizyon izlerken,televizyonda reklamı yapılan ve kampanyalı satılan yedili çarşaf seti almak için televizyon kanalını aradı.

100 TL'ye satılan çarşaf setinden sipariş veren Yalçın, kargoyu beklemeye başladı. 3 gün sonra kargosu gelen Yalçın, kargo ücreti olarakta 10 TL ödeyerek paketi aldı. 

Evin içine girdikten sonra paketi açan Kezban Yalçın, sipariş verdiği çarşaf seti yerine kullanılmış ve yırtık ürünler geldiğini gördü. 

"ŞİRKETE DAVA AÇACAĞIM"

Gördükleri karşısında şaşırdığını belirten Yalçın, "Ürünleri gördüğümde şok oldum. Televizyonda gösterdikleri ürünlerin yerine kullanılmış, yırtık ve defolu malzemeler geldi. Çarşaf seti siparişi veren kişilere söz verdikleri havlu seti yerine de Ceyhan Belediye Başkanının isminin yazılı olduğu ve yine kullanılmış havlu gönderdiler. En üzücü durum ise çarşaf üzerindeki yırtık yeri görebilmemiz düşüncesi ile kalemle işaretlemiş olmalarıydı. Ürün iadesi için tekrar telefon ettiğimde muhatap bulamadım. Ürünleri gönderen firmayı Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim. Ayrıca şirkete dava açacağım" diye konuştu.

25 Oca 2018 - 17:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler