Habur sınır kapısı Kürtlere kapatıldı

Kürt referandumunu başladığı dakikalarda Habur Sınır kapısındaki geçişler tek taraflı olarak yapılıyor. Sadece Türkiye'den Kuzey Irak'a geçişe izin veriliyor.

Kuzey Irak tarafından Türkiye'ye geçiş yok, Irak'a TIR'lar geçiyor.

BARZANİ KAPATILMASIN DEMİŞTİ

Barzani tüm uyarılara rağmen Kuzey Irak'taki bağımsız kürt devleti referandumunun bugün yapılacağını açıklarken, "Umarım Türkiye sınırı kapatmaz" demişti.

SON UYARI: VURURUZ

Türk yetkililer tarafından yapılan açılmada ise; Irak genelinde milli güvenliğimize yönelik her türlü tehdit karşısında uluslararası hukuktan ve TBMM’nin verdiği yetkiden kaynaklanan tüm önlemleri alacağımızı bir kere daha vurguluyoruz denildi.

25 Eyl 2017 - 09:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler