Fetullahçı Terör Örgütü üyesi 16 kişi gözaltına alındı

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 38 şüpheliden 16'sı gözaltına alındı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğündeki görevlerinden açığa alınan, aralarında başkomiser, komiser, komiser yardımcısı ile polis memurlarının da bulunduğu 38 şüpheli hakkında terör örgütünün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla yakalama kararı çıkarıldı. Bunun üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Osmaniye'de 38 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra emniyete götürüldü.  Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

28 Oca 2017 - 13:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler