Elbistanlı iki askere gazilik rozeti takıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesi ile Ağrı'nın Tendürek bölgesinde terör örğütü ile girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Elbistanlı iki askere Malul Gazi Rozeti teslim edildi.

İki yıl önce Diyarbakır'da görev yapan Jandarma Uzman Erbaş Ali Özdemir, Sur ilçesinde yürütülen operasyonda terör örgütü tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaralanarak gazi olmuştu. 

Ayrıca bir yıl önce Ağrı'nın Tendürek bölgesinde terör örgütü tarafından askerlerin pusuya düşürülmesi sonucu yaralanan Jandarma Uzman Erbaş Erman Şahin gazi olmuştu.

Gazi Uzman Erbaş Özdemir ve Şahin'e, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz tarafından, Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Temsilcisi İlyas Kebeli'nin de katıldığı törenle Malul Gazi Rozeti teslim edildi.

# gazi, , elbistan

22 Kas 2017 - 16:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler