Elbistan Şeker Fabrikası'nda pancar alımı sona erdi

Elbistan Şeker Fabrikası'nda 32. dönem şeker pancarı alımı sona erdi.

Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası Elbistan Şubesi Başkanı Mehmet Kılıç, yaptığı açıklamada, pancar alımına 9 Eylül’de başladıklarını ve bugün itibarıyla alımı tamamladıklarını belirtti. Kampanyanın 110 gün sürdüğünü aktaran Kılıç, "Üreticilerden bu kampanya döneminde toplam fireli olarak 460 bin 500 ton pancar teslim aldık ve bunun 422 bin 720 tonunu işleyerek yaklaşık 47 bin 837 ton kristal şeker üretimi gerçekleştirdik.” diye konuştu. Kılıç, işlenen pancardan bölge hayvancılığı için önem arz eden küspeden 96 bin 900 ton üretim yapıldığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

04 Oca 2017 - 13:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler