Elbistan'da sağanak kar yağışı olacak

Hava durumu raporlarına göre Elbistan'da yarın sağanak kar yağışı bekleniyor.

Elbistan'da yarından itibaren önümüzdeki pazartesiye kadar sağanak kar yağışı bekliyor. Hava durumu raporlarına göre Elbistan'da gece yarısından sonra sabaha karşı kar yağışı başlayacak ve önümüzdeki pazartesi gününe kadar aralıklarla devam edecek.HAVA NASIL OLACAK? Geçtiğimiz günlerde yağan kardan sonra buzlanma nedeniyle Elbistan'da hava sıcaklığı -19 dereceye kadar düşmüştü. Yarın beklenen kar yağışından sonra hava sıcaklığı pazartesi gününe kadar -2 ile -9 arasında değişecek.ELBİSTAN'DA OKULLAR TATİL Mİ? Şuan için okulların tatil olup olmamasıyla alakalı Kaymakamlık tarafından yapılan bir açıklama yok. Kar yağışı beklenilen boyutta olursa muhtemel okullar tatil edilecektir.

20 Ara 2016 - 21:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler