Elbistan'da sabit radar uygulaması başladı

Elbistan'da aşırı hız ve trafik kazalarının en fazla yaşandığı noktalarda mobese, sabit ve seyyar radar aracı uygulamasının başlatıldığı bildirildi.

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri bugün itibariyle trafik kazalarının ve sürücülerin aracını hızlı kullandığı bölgelerde radar uygulamasını hayata geçirdi.

Sürücülerin dikkatli olması için radar uygulaması yapılan bölgeye uyarıcı levhalar yerleştirilirken, özellikle Köprübaşı Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı (Polatlar Petrol ile Küsmüşler Petrol) üzerinde seyreden sürücülerin kurallara uyması istenildi.

Uygulamanın hayata geçtiği ilk günde çok sayıda sürücüye hız yaptıkları için para cezası uygulandı.

Trafik kurallarının insanların can ve mal güvenliği açısından önemli olduğu vurgulayaran yetkililer, trafik ikaz levhalarında belirlenen hız limitlerine uyulmasını istediler.

22 Kas 2017 - 16:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler