Demir Yığını Altında Kalan İşçilerin Kurtarılma Görüntüleri Ortaya Çıktı

Dün Afşin-Elbistan A Termik Santralinde yaşanan ve bir işçinin hayatını kaybettiği kazanın cep telefonu kayıtları ortaya çıktı. Kazanın hemen ardından kayda alınan görüntülerde işçilerin mesai arkadaşlarını kurtarabilmek için canla başla çalıştıkları görüldü.

Afşin-Elbistan A termik santralinde öğle yemeğinden dönen şirket işçilerinin üzerine havalandırma hattı düştü, işçiler seberber oldu. Dün meydana gelen üzücü kazada yemek dönüşü görev yerlerine gitmekte olan Ali Sarı ile Ömer Şahan’ın üzerine havalandırma hattı düşmesi üzerine 36 yaşındaki Ömer Şahan hayatını kaybetmiş, Ali Sarı ise tedavi altına alınmıştı. Termik santralde meydana gelen talihsiz kazanın ardından demir aksamın altında kalan işçileri kurtarmak için içilerin çırpınışı cep telefonu kameralarına yansıdı. Kazayı gören onlarca işçi demir aksamın altında kalan mesai arkadaşlarını kurtarabilmek için mücadele ediyor. Omuz verdikleri havalandırma sistemini kaldırmayı başaran işçiler talihsiz işçileri çıkarıp ambulans çağırıyorlar. Demir yığınının altından çıkarılan işçilerin aldıkları darbenin etkisi ile kıpırdayamaz halde oldukları görülüyor. Çağrılan ambulanslar ile Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz işçilerde 36 yaşındaki Ömer Şahan yaşama direnemezken, Ali Sarı’nın tedavisi sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 11:46

30 Ara 2014 - 11:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler