Büyükşehir, Elbistan'ı asfaltlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan’da bir ana caddeyi daha sıcak karışım asfalt ile kaplayarak şehrin bozuk yollarını düzenlemeye devam ediyor.

Elbistan'daki çalışmalarına ağırlık veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ilçenin Tepebaşı, Çeçenistan, Hacıesat Efendi ve Çaldıran caddelerinin ardından ilçeye girişte kullanılan Hamza Akbaş caddesini de sıcak karışım asfalt ile kaplamaya başladı.

Yolun bozuk olması nedeni ile çok fazla tercih edilmediği için olumsuz etkilendiklerini belirten cadde esnafları, yapılan hizmetler ile birlikte şehrin girişinin güzelleştirildiğini bu değişimin de kendilerine olumlu yansımalarının olacağını ifade ettiler.

Esnaflar, yaklaşık iki kilometre uzunluğunda 30 metre enindeki cadde de yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Erkoç ve ekibine teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Elbistan İlçe Koordinatörü Mazhar Türk, ilçeyi karış karış asfalt ile kaplayacaklarını belirterek, Erkoç’un özel önem verdiği Elbistan'ın çehresini değiştireceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Turgut Akbaş’ta, eski Belediye Başkanı merhum Hamza Akbaş’ın adının yaşatıldığı Hamza Akbaş caddesindeki çalışmaların vatandaşlarda olduğu gibi kendilerinde de mutluluğa sebep olduğunu belirterek, “önceki yıllarda kırsal mahallelerde yaptığımız hizmetler pek göze çarpmasada ilçe merkezinde başlatılan bu hamle her kesim tarafından takdir ile karşılanarak, sevince yol açıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 17:44

22 Nis 2017 - 16:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler