Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Elbistan'ın kırsal  mahallelerinden olan İğde'de  kurulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri mahalledeki başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler vererek eğitime destek oldular.

TEOG da resmi olmayan kayıtlara göre başarı gösteren sekiz öğrenci çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Elbistan’a bağlı İğde mahallesinde kurulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, resmi olmayan kayıtlara göre TEOG sınavında başarı gösteren Şehit Er Ali Beyaz Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerini ödüllendirdi.

Öğrencilere hediyeleri Elbistan ilçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Dernek yönetim kurulu üyeleri ve öğretmenleri tarafından verildi.

Dernek yönetim kurulu üyesi Yahya Marangoz, hayırsever vatandaşların katkıları ile alınan hediyelerin başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesinde kullanıldığını belirterek, bu sayede öğrencilerin motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Başarılarının ödüllendirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten öğrenciler de bu tür davranışların motivasyonlarını olumlu etkilediğini, bununda mahallenin eğitim kalitesini yükselttiğini söylediler.

15 May 2017 - 17:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler