Minik öğrenciler ve velilerinden anlamlı klip

Papatyam Anaokulundaki minik öğrenciler, velileri ile birlikte çocuk istismarına yönelik güzel bir klip hazırladı. Uzun uğraşlar sonucu hazırlanan bu klip Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının da beğenisini kazanmayı başardı.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bünyesinde gerçekleştirilen söz-müzik ve seslendirmesi Elbistan Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Adem Evcan ve Elbistan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Banu Evcan'a ait olan "Ben Çocuğum, bana sevgi yakışır" isimli çocuk istismarina yönelik klip proje büyük beğeni kazandı. Papatyam Anaokulu minik öğrencileri ve velilerinin birlikte rol aldığı klip, bakanlığın internet sitesinde yayınlanmaya başladı. Türkiye'de çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan projede, Papatyam Anaokulu Müdürü Seyhan Dedeler'in büyük katkıları bulunurken, bakanlığın beğenisini kazanan klip, EBA platformunda yayınlandı.

11 Oca 2017 - 16:49 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistan Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistan Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistan Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistan Olay değil haberi geçen ajanstır.



Anket Elbistan'da belediye başkanı kim olmalı?
Tüm anketler